Contact opnemen Offerte aanvragen
schuifwanden-01-accessoires-inthout-sierconstructies
schuifwanden-accessoires-inthout-sierconstructies
aluminium-tuinkamer-05-inthout-sierconstructies-1
aluminium-tuinkamer-01-inthout-sierconstructies
tdm-sliders-tuinkamers-glas2

“Omdat de railhoogte maar 17 mm is, kan de rolstoel er prima overheen rijden.”

tdm-sliders-tuinkamers-glas

“Door het persoonlijk inmeten bij ons thuis en de perfecte plaatsing en montage, voelden wij ons compleet ontzorgd.”

Openingstijden

 • Maandag Gesloten
 • Dinsdag 10.00 : 17.00
 • Woensdag 10.00 : 17.00
 • Donderdag 10.00 : 17.00
 • Vrijdag 10.00 : 17.00
 • Zaterdag 10.00 : 16.00

Glaswanden van In 't Hout Sierconstructies

Met glaswanden geniet u het hele jaar door van de tuin en het terras. Daarom biedt In 't Hout Sierconstructies glaswanden van diverse merken en in verschillende uitvoeringen, zoals geïsoleerde schuifwanden of aluminium schuifwanden. Niet alleen in de zomermaanden, maar ook in de herfst- en wintermaanden profiteert u van binnen én buiten met glaswanden in uw overkapping. U heeft geen last van slagregen en scherpe wind en geniet u volop van uw gesloten overkapping! Denk aan een gezellige winterbarbecue met vrienden of kies ervoor om zondagochtend in het zonnetje met familie of vrienden samen koffie te drinken. 

Uitgebreide toepassing

De glaswandsystemen van In 't Hout Sierconstructies zijn ideaal voor overkappingen, lamellendaken, tuinhuizen of poolhouses. We adviseren u graag in alle mogelijkheden. De verschillende glaswandsystemen zijn leverbaar in standaardkleuren zoals ivoor, wit of antraciet structuurlak en uiteraard ook in andere gewenste RAL-kleuren.

Glasschuifwanden
Luxe glasschuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De volledige 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat.

Geïsoleerde schuifwanden
Geïsoleerde glazen wandsystemen geven u extra comfort, ze zorgen voor een betere isolatie, minder kans op condensvorming en beschermen u beter tegen weersinvloeden. Deze glazen wandsystemen kunnen in elk type overkapping geplaatst worden

Aluminium schuifwanden
Een schuifpui is een beweegbare glazen wand, die uit meerdere glaspanelen bestaat die omlijst zijn met een aluminium kozijn.

Vouwwanden 
De panelen van een glazen vouwwand zijn naar de gewenste zijde maximaal te openen, daardoor verliest u zo min mogelijk doorloopruimte als de overkapping geopend is.

Wilt u meer weten over onze glaswandsystemen klik op onderstaande foto's? Of bezoek de showroom van In 't Hout Sierconstructies en ontdek de vele mogelijkheden.

Met een (glas)wandsysteem geniet u het hele jaar door van de tuin en het terras. Daarom biedt In 't Hout Sierconstructies glaswanden van diverse merken. Niet alleen in de zomermaanden, maar ook in de herfst- en wintermaanden profiteert u van binnen én buiten met glaswanden in uw overkapping. U heeft geen last van slagregen en scherpe wind en geniet u volop van uw gesloten overkapping! Denk aan een gezellige winterbarbecue met vrienden of kies ervoor om zondagochtend in het zonnetje met familie of vrienden samen koffie te drinken. 

De glaswanden van In 't Hout Sierconstructies zijn ideaal voor overkappingen, lamellendaken, tuinhuizen of poolhouses. We adviseren u graag in alle mogelijkheden. De verschillende glaswanden zijn leverbaar in standaardkleuren zoals ivoor, wit of antraciet structuurlak en uiteraard ook in andere gewenste RAL-kleuren.

Wilt u meer weten over glaswanden? Bezoek de showroom van In 't Hout Sierconstructies en ontdek de vele mogelijkheden.

Maak direct een afspraak of kom langs in de showroom.

 

Daarom kiest u voor In 't Hout Sierconstructies

 • Inclusief sterkte berekening
 • Montage door geselecteerde vaklieden
 • 100% aandacht voor uw project

Contact

Wilt u meer informatie?
Neem dan direct contact met ons op middels het contactformulier.

Contactformulier

Openingstijden

 • Maandag Gesloten
 • Dinsdag 10.00 : 17.00
 • Woensdag 10.00 : 17.00
 • Donderdag 10.00 : 17.00
 • Vrijdag 10.00 : 17.00
 • Zaterdag 10.00 : 16.00