Contact opnemen Offerte aanvragen
ultraline-veranda-01-inthout-sierconstructies
ultraline-veranda-02-inthout-sierconstructies
pallazzo-veranda-02-inthout-sierconstructies
tdm-sliders-verandas2

“Na het inmeten werd onze nieuwe veranda volledig op onze maat na 3 weken geïnstalleerd!”

tdm-sliders-verandas

“Wij verkozen Verasol® als merk, zeker omdat het een 100% Duits kwaliteitproduct is.”

tdm-sliders-verandas3

“Wij zijn zeer tevreden met de bijpassende Profiline veranda zonwering!”

tdm-sliders-verandas4

“Wij activeerden de 10 jaar garantie online middels het garantiecertificaat!”

tdm-sliders-verandas5

“Uit de 14 Verasol® kleuren hebben wij de perfecte match gevonden die wij zochten!”

Openingstijden

 • Maandag Gesloten
 • Dinsdag 10.00 : 17.00
 • Woensdag 10.00 : 17.00
 • Donderdag 10.00 : 17.00
 • Vrijdag 10.00 : 17.00
 • Zaterdag 10.00 : 16.00

Veranda's en overkappingen

In 't Hout Sierconstructies levert veranda's en overkappingen in alle soorten, stijlen en maten. Omdat wij overkappingen van verschillende merken in ons assortiment hebben, vindt u bij ons veranda's in alle stijlen en in verschillende prijsklassen. Ook voor uw solar veranda's zijn wij de specialist, want Solar Constructies is onderdeel van In 't Hout Sierconstructies. Wist u dat onze solar daken zowel toepasbaar zijn op houten als aluminium veranda's, tuinkamers en carports? We vertellen u er graag meer over. 

Bekijk hieronder onze verschillende soorten veranda's. Maak direct een afspraak of kom langs in de showroom.

 

Veranda plaatsen

Van een veranda heeft u het hele jaar door plezier. Een veranda of overkapping biedt namelijk beschutting, waardoor u langer kunt genieten van het buitenleven. Daarnaast geeft het plaatsen van een veranda extra leefruimte. Omdat In 't Hout Sierconstructies verschillende soorten aanbiedt, vindt u bij ons veel verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een veranda aan huis of juist voor een vrijstaande veranda. Onze veranda's worden gemonteerd door ervaren vaklieden. Ook kunt u kiezen voor verschillende uitbreidingen en opties, zoals glazen schuifwanden en veranda zonwering. Breid uw verandadak uitbreiden naar solar, zodat u zelf uw zonne-energie kan opwekken.

Aluminium veranda

Wanneer u een veranda wilt laten plaatsen, is een aluminium veranda een goede optie. Aluminium vergt namelijk weinig onderhoud, heeft een langere levensduur en wordt niet aangetast door vocht of uv-straling. Dit maakt een aluminium veranda duurzamer dan hout. Daarnaast zorgt aluminium voor een moderne look en heeft het een mooie luxe en strakke uitstraling

Een glazen veranda dak en/of glazen schuifwand maakt uw moderne veranda van aluminium helemaal af. De glazen afwerking zorgt niet alleen voor een moderne look, maar zorgt er ook voor dat de veranda een lichte ruimte blijft.

Waaierdak

Wist u dat u ook voor een veranda met een waaierdak kunt kiezen? Een waaierdak is met name geschikt als u kiest voor een veranda die een hoek om gaat. Het dak heeft glazen taartpuntvormen en geeft uw overkapping een unieke uitstraling. Een waaierdak veranda is een veranda die volledig bij uw wensen en de stijl van uw woning kan passen. Laat u inspireren wat er bij u thuis mogelijk is.

Glazen schuifwand veranda

Met glazen schuifwanden maakt u uw veranda helemaal compleet. In een afgesloten veranda met glazen schuifwanden kunt u namelijk nóg langer genieten van het buitenleven. Dankzij de glaswand bent u namelijk beschut tegen de weersinvloeden van buitenaf en een heater houdt de ruimte lekker warm. Zo kunt u al vroeg in het voorjaar of juist nog laat in het najaar van uw veranda genieten. Wordt het juist te warm? Dan kunt u de glazen schuifwand panelen eenvoudig openschuiven.

Solar dak 

Een solar dak op uw veranda heeft extra voordelen. Een solar dak beschermt u tegen de weersinvloeden en levert zonne-energie op. Door de toepassing van zonnepanelen kunt u bijvoorbeeld zelf uw elektrische auto opladen.

Maak direct een afspraak of kom langs in de showroom. 

 

Daarom kiest u voor In 't Hout Sierconstructies

 • Inclusief sterkte berekening
 • Montage door geselecteerde vaklieden
 • 100% aandacht voor uw project

Contact

Wilt u meer informatie?
Neem dan direct contact met ons op middels het contactformulier.

Contactformulier

Openingstijden

 • Maandag Gesloten
 • Dinsdag 10.00 : 17.00
 • Woensdag 10.00 : 17.00
 • Donderdag 10.00 : 17.00
 • Vrijdag 10.00 : 17.00
 • Zaterdag 10.00 : 16.00