Offerte aanvragen Direct contact opnemen
Greenline veranda polycarbonaat RAL9010 Klassiek 5000 x 4000 mm 5000 mm 4000 mm
Terug naar het overzicht

Artikelnummer: PolyK5040wit

Verasol® veranda's worden compleet als bouwpakket geleverd inclusief:

 • Aluminium profielen t.b.v. de opbouw van de veranda
 • Polycarbonaat of glasplaten
 • Bevestigingsmaterialen inclusief afdichtingskit
 • Montagehandleiding in Nederlands, Engels, Duits en Frans
 • Dakrubber, muurrubber en liggerrubber (wit of zwart)
 • Alu tape & Antidust tape (bij polycarbonaat)
 • Lakstift
 • HWA buis 2000 mm
 • Bladvanger t.b.v. het gootprofiel
 • Verbindingsmof t.b.v. de HWA buis naar de HWA betonpoer
 • Gatenboor 80 mm t.b.v. de HWA buis te boren
 • Omschrijving van alle bevestigingsmaterialen
 • Garantiecertificaat
Personaliseer hier uw veranda
Extra opties en accessoires (5000x4000)
Prijs is inclusief BTW
€ 1.860,15

De Verasol® Greenline veranda is zeer aantrekkelijk geprijsd en staat garant voor betaalbare kwaliteit. Op de Greenline veranda krijgt u standaard 5 jaar garantie. Dankzij het speciale ontwerp van de aluminiumprofielen is het mogelijk om zonder verlies van sterkte minder materiaal te gebruiken. Het resultaat is een solide, milieubewust geproduceerde veranda met een krasvaste structuurlak. Deze duurzame coating is uitgesloten van stoffen die het milieu belasten.

Greenline veranda als zelfbouwpakket

De Greenline veranda leveren wij als compleet zelfbouwpakket en kunt u uitbreiden met aantrekkelijke Verasol® opties. Met behulp van de Verasol® instructie DVD en de montagehandleiding is de veranda eenvoudig zelf te monteren. Gaat u liever niet zelf aan de slag, maar wilt u de plaatsing door ervaren monteurs laten verzorgen? Dan bent u bij In 't Hout Sierconstructies aan het juiste adres.

Greenline veranda

Een Greenline veranda bouwt u eenvoudig uit naar een tuinkamer met keuze uit glazen schuifwanden of aluminium kozijnen. Met een Greenline veranda heeft u het hele jaar lang plezier van uw tuin en u past u de veranda met de accessoires van Verasol® volledig aan naar uw smaak en uw wensen. Ontdek de vele mogelijkheden bij ons in de showroom.

Beste Deal Garantie

Op de Greenline veranda krijgt u Beste Deal Garantie, dat betekent onder andere 5 jaar garantie, het inmeten van uw project wordt door In 't Hout Sierconstructies verzorgt en u krijgt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wilt u meer weten over de Greenline veranda, over de mogelijkheden of Beste Deal Garantie? Kom dan langs in de showroom van In 't Hout Sierconstructies. We staan graag voor u klaar.

Hartelijk dank voor uw interesse in een Verasol® Greenline veranda.
Als u uw bestelling geplaatst heeft, ontvangt u op uw mailadres de order- en betaalbevestiging en binnen één werkdag nog van In 't Hout Sierconstructies de week van levering.

In de werkweek na uw bestelling ontvangt u nog een exact leverdagvoorstel per email.
Indien u op deze geplande leverdag niet aanwezig bent, kunt u tot 48 uur na ontvangst van dat bericht contact opnemen om een ander levermoment af te stemmen.
Wij leveren de veranda met een vrachtwagen met kooiaap. Wij zullen het pakket zover mogelijk bij u in de tuin neerleggen, zover als de kooiaap kan komen.

Indien u voor inmeten en montage heeft gekozen, nemen wij de opvolgende werkweek telefonisch contact met u op om de afspraken in te plannen.
Na het inmeten worden de materialen besteld en nemen onze monteurs het verandapakket mee naar uw huis.