Contact opnemen Offerte aanvragen
ultraline-veranda-01-inthout-sierconstructies
ultraline-veranda-02-inthout-sierconstructies
pallazzo-veranda-02-inthout-sierconstructies
tdm-sliders-verandas2

“Na het inmeten werd onze nieuwe veranda volledig op onze maat na 3 weken geïnstalleerd!”

tdm-sliders-verandas

“Wij verkozen Verasol® als merk, zeker omdat het een 100% Duits kwaliteitproduct is.”

tdm-sliders-verandas3

“Wij zijn zeer tevreden met de bijpassende Profiline veranda zonwering!”

tdm-sliders-verandas4

“Wij activeerden de 10 jaar garantie online middels het garantiecertificaat!”

tdm-sliders-verandas5

“Uit de 14 Verasol® kleuren hebben wij de perfecte match gevonden die wij zochten!”

Openingstijden

 • Maandag Gesloten
 • Dinsdag 10.00 : 17.00
 • Woensdag 10.00 : 17.00
 • Donderdag 10.00 : 17.00
 • Vrijdag 10.00 : 17.00
 • Zaterdag 10.00 : 16.00

De klant aan het woord

Deel 1
In ’t Hout Sierconstructies is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van hekwerk. Of het nu gaat om een mooie poort met sierhekwerk of een omheining van een bedrijventerrein met industrieel hekwerk, In ’t Hout Sierconstructies levert het allemaal.

Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden van In ’t Hout Sierconstructies laten we klanten aan het woord over hun ervaringen met In ’t Hout Sierconstructies.

Zoektocht

De heer Zuidhof was op zoek naar nieuwe tuinafscheiding rondom zijn woning. Waar hij in eerste instantie dacht aan beplanting heeft hij uiteindelijk toch de keuze gemaakt voor hekwerk: “Door de vele betonnen randen rondom mijn tuin, bleek hekwerk toch de beste oplossing voor mijn tuin. Na te hebben rondgekeken op internet kwam ik bij In ’t Hout Sierconstructies uit. Ik heb contact met hen opgenomen en waarop snel werd gereageerd door de eigenaren van In ’t Hout Sierconstructies.”

De heer Zuidhof zocht hekwerk, dat goed paste bij het uiterlijk van zijn woning. Die zoektocht is toch lastiger dan gedacht: “Na een afspraak gemaakt te hebben bij In ’t Hout Sierconstructies heb ik samen met Henk in ’t Hout verschillende soorten hekwerk doorgenomen. Als ik zie wat voor mogelijkheden er zijn, ongelooflijk. Henk heeft mij goed advies gegeven en hierop heb ik mijn keuze kunnen maken. Henk is zelfs meteen de maten komen opmeten bij mij thuis.”

Betrouwbaar

De heer Zuidhof prijst In ’t Hout Sierconstructies om hun betrouwbaarheid: “Bij Henk in ’t Hout telt een gemaakte afspraak ook echt. Zo heeft hij mij verzekerd dat het hekwerk goed geplaatst zou worden. Toen bleek dat na de plaatsing het hekwerk niet geheel te passen zoals van te voren was beraamd, heeft In ’t Hout Sierconstructies meteen actie ondernomen. Ze zijn meteen aan de slag gegaan om nieuwe palen te produceren en te plaatsen, zodat binnen korte tijd het hekwerk perfect geplaatst was. Dat noem ik nu service!”

Bent u de volgende?

Op de vraag of de heer Zuidhof In ’t Hout Sierconstructies zou aanbevelen in zijn kennissenkring luidt het antwoord volmondig ja: “Ik ben zeer tevreden over de betrouwbaarheid, service en kwaliteit van de producten. Daarom heb ik mijn zus geadviseerd in haar zoektocht naar een terrasoverkapping. In de ruime showroom van In ’t Hout Sierconstructies staan namelijk ook een aantal terrasoverkappingen. Zij is vervolgens langs gegaan bij In ’t Hout in Nieuwe Pekela en kreeg meteen uitgebreid advies. Zij is inmiddels de trotse eigenaar van een mooie terrasoverkapping.”

Daarom kiest u voor In 't Hout Sierconstructies

 • Inclusief sterkte berekening
 • Montage door geselecteerde vaklieden
 • 100% aandacht voor uw project

Contact

Wilt u meer informatie?
Neem dan direct contact met ons op middels het contactformulier.

Contactformulier

Openingstijden

 • Maandag Gesloten
 • Dinsdag 10.00 : 17.00
 • Woensdag 10.00 : 17.00
 • Donderdag 10.00 : 17.00
 • Vrijdag 10.00 : 17.00
 • Zaterdag 10.00 : 16.00