Bekijk onze actuele acties:

 

De tuinoplossingen van In 't Hout Sierconstructies Nieuwe Pekela

Geniet heerlijk van uw tuin met de tuinoplossingen van In 't Hout SierconstructiesIn 't Hout Sierconstructies beschikt over een grote vernieuwde showroom waar alle producten staan opgesteld, waaronder veranda's, tuinkamers, carports, schuttingen en hekwerk.

Eigen werkplaats

In 't Hout Sierconstructies beschikt over een eigen werkplaats waar zowel industrieel hekwerkdubbelstaafs hekwerk als sierhekwerk wordt vervaardigd. Uiteraard wordt elke opdracht uitvoerig met de klant besproken, om een zo optimaal mogelijke samenwerking tussen ons en de klant te bewerkstelligen. Zo behoort een inmeting van een veranda bij uw woning tot de mogelijkheden.

Verasol Selected Dealer

In 't Hout Sierconstructies is een Verasol Selected Dealer wat betekent dat wij exclusieve dealer zijn van de productlijn van VerasolVerasol is producent van veranda's, tuinkamers, carports en onderhoudsarme schuttingen van hoogwaardige kwaliteit. De producten van Verasol kenmerken zich door het gebruik van duurzamen materialen, die onderhoudsarm zijn. Zo krijgt u bij aanschaf van een veranda of tuinkamer maar liefst 10 jaar garantie.

Extra diensten

Naast verschillende soorten hekwerken, carports en veranda's vervaardigen wij voor u ook schoorsteenkappen, priëlen en lantaarns. In onze showroom in Nieuwe Pekela in Groningen hebben wij verschillende modellen voor u gepresenteerd. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor toegangsautomatiseringen en doe-het-zelf artikelen.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in hekwerk op maat of een van de producten van Verasol? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0597-675214.